Foredrag

Spændende beretninger fra den virkelige verden.

Med en lang og grundig erfaring fra stort set alle områder indenfor kærlighedslivet lige fra netdating til swingerverdenen og det åbne forhold, har jeg en masse spændende historier at fortælle og bruger min kommunikationsbaggrund til at gøre det både oplysende og underholdende.

Ikke mindst når det er krydret med mange af mine personlige erfaringer som journalistisk rejsende i det åbne kærlighedslandskab og i den seksuelle underverden.

Lige for tiden holder jeg foredrag rundt omkring på landets universiteter og landre institutioner omkring den danske dating kultur, der kan være svær at gennemskue for udenlandske studerende og andre expats.

 

Det kommer løbende opslag her om nye foredrag, men her er nogle af mine temaer:

 

ONLINE DATING:

Netdating – det moderne pars lyst og død

Der findes på nuværende tidspunkt over en million netdating profiler på en af de mere end 200 forskellige dating sites der findes i Danmark, og i dag finder langt de fleste par hinanden via nettet.

Men er det en bedre måde at møde hinanden på eller er det bare en nemmere måde? Og hvad er forskellen på at mødes over nettet og at mødes live?

Vi skal snakke om den påvirkning netdating har på kommunikationen mellem kønnene. Det nye kærlighedsmedie, der både giver mulighed for at være mere ærligt og seriøs, men desværre tit ender med bare at være mere overfladisk og overdrevet og kynisk.

Og selvom det kan give nogle humoristiske misforståelser, når kommunikationen går galt, så kan det også ende pinligt eller ligefrem uhyggeligt. Her illustreret med pinlige eksempler fra foredragsholderens eget datingliv. Og med mere end 700 dates i bagagen, vil der være masser af anekdoter at vælge fra:)

Hvad man søger, og hvad man får er sjældent det samme på godt og ondt, men netdating er et sprog, som man kan lære at tale, hvad enten man vil finde den eneste ene eller bare en legekammerat for weekenden.

 

LIFE WORK BALANCE

“Its easy if you try”

Vi har flere singler end nogensinde før og en historisk høj skilsmisse procent. Hvorfor?

I vores moderne liv er vi udfordret hele tiden. Vi skal holde os sunde med fitness træning og løb, og vi skal videreuddanne os indenfor vores fag og blive dygtigere. Men når det kommer til vores kærlighedsliv stiller vi slet ikke de samme krav. Men hvis vores parforhold og kærlighedsliv ikke fungerer, så påvirker det alt andet negativt. Det er her vi skal bygge vores base, og det glemmer de fleste.

For hvordan vedligeholder man sit forhold i en travl hverdag, hvor man heller ikke vil glemme sig selv. Der skal passes børn, venner og hobbies og så skal man være nærværende overfor sin partner oveni. Det er desværre den del, men ofte prioritere sidst, og det kan have katastrofale konsekvenser.

Men med nogle forholdsvis enkle principper kan man sørge for at holde sit parforhold i balance, så det er et sted man henter energi fra, istedet for et sted, der dræner energi. Men det kræver at du tør kigge lidt indad, for selvom det altid er nemt at finde fejl hos sin partner, så begynder og slutter dit parforhold hos dig selv.

 

DANISH DATING CULTURE:

Whats the difference?

Dating in Denmark (as well as in other modern Western societies) can be very tricky.

Not only to people from abroad seeking a partner in Denmark, but also to the Danes themselves. A whole new concept of flirting, meeting, courting and eroticising compared to our parents’ and grandparents’ generations has taken form over the past couple of decades and left many people confused.

Should an approach be direct and subtle? Are there any courtesy phrases you learn by heart when addressing Danish women and they tougher than the rest, as rumour has it? Can Danish men be gentlemen or do they expect you to make the first move? Will they want sex on the first date?

Why is it that alcohol seems to be such a big joker in the social dynamics of the modern dating culture especially in Denmark?

These are some of the themes, that we will cover in our talk about being an expat trying to get your lovelife working in Denmark:)