Bedre kommunikation

PARTERAPI

Det perfekte forhold findes ikke. Parforholdet og kærligheden skal vedligeholdes, og det kan være hårdt arbejde.

Alle oplever i perioder at have problemer i parforholdet. Det er lige meget hvor forelsket man er, eller hvor godt man tænker, at man passer sammen. Når forelskelsen aftager, og det bliver hverdag, opdager vi hinandens forskelligheder som mennesker.

Det betyder ikke, at der nødvendigvis er noget galt med forholdet, eller at man ikke er skabt for hinanden. Det betyder, at det er på tide at lytte og lære den person man elsker bedre at kende, så I bliver bedre til at gøre hinanden og jer selv lykkelige.

Det, der afgør om forholdet holder er, hvordan man håndterer de problemer, der altid vil opstå hen ad vejen. Mænd og kvinder er grundlæggende forskellige, selvom vi i dag ikke har så stor opmærksomhed på de forskelle, og det kan ofte være en del af problemet.

Hvis I er kørt fast, er der en række redskaber til at bryde de negative mønstre. Undgå at det altid kører op i et skænderi, at en af jer flygter ud af rummet, at en føler sig truet, jaget, anklaget eller forfulgt. Find tilbage til den gang hvor I stadig lyttede til hinanden, eller lær at lytte som I aldrig har gjort det før.