Bastian Larsen

Sexologi

Sex - det moderne parforholds kompas,

Sex er ofte det moderne parforholds kompas, fordi det er det sted, hvor vi dels bekræfter vores tilhørsforhold til hinanden uden ord, og hvor vi først mærker, når der er noget, der mangler.

Når sexlivet fungerer er det det mest vitale energicenter i mennesket og når det stagnerer, kan det være noget af det mest forkrøblende.

Når vi siger sex, så tænker de fleste ting som orgasme og penetration, men det er kun toppen af isbjerget, når det handler om menneskelige seksualitet. Hele intimspektret fra et smil, til at holde i hånden til at kæle, nusse og massere er en del af den seksuelle menneskelige interaktion, som er utrolig vigtig for os.

Alle har et forhold til sex og intimitet uanset køn, alder og kultur. Det vil altid være et sted mellem afslappet og harmonisk eller besværligt og problematisk. Det er op til dig at gøre det til et sted, hvor du henter positiv energi.

Overskrift her

Seksualiteten er der altid, og det er et af de områder i livet og parforholdet, hvor man hurtigst mærker, om der er noget galt. Det er også et område, med store muligheder for udvikling og for at lære nyt om sig selv og sin partner. Der er heldigvis mange måder man kan få sexlivet tilbage på et positivt spor. Det kræver til tider bevidst arbejde og en målrettet indsats.

Sex er det sted i det moderne parforhold, hvor man kan erklære sin kærlighed til sin partner uden at skulle snakke om det. Derfor er det også det sted, der hurtigst går i kludder, når der er noget, der ikke fungerer, og det påvirker hurtigt hele parforholdet og også resten af livets aspekter.

Det kan være svært pludseligt at fortælle sin partner gennem flere år, hvad man går og tænker om sex, og det kan være svært at starte noget nyt op, hvis det ikke er noget man har talt om før.

Her er nogle typiske emner mange søger sexolog for at tale om:

 • Manglende lyst

  Stress, ubalance, distance, manglende inspiration.

 • Kommunikation om sex

  Forstå dig selv og din partner bedre.

 • Efterfødsel – find tilbage til hinanden

  Det er helt normalt, at lysten til og behovet for sex bliver meget forskelligt i et parforhold, efter at man er blevet forældre. Få hjælp til at finde tilbage til at være kærester og elskende samtid med, at I er blevet en familie.

 • Barnløshed

  Ingen børn, kan nogle gange give lige så stor anledning til problemer, som mange barn. Det kan være et stort tabu at tage op og rigtigt svært at føle man sidder alene med.

 • Fetish

  Har du aldrig fortalt ham/hende hvad du virkelig har brug for.

 • Forskellig lyst

  Det kan vær alder, livsstil eller bare generel indstilling, men et pars forskellige forhold og behov for sex, kan sagtens komme imellem et par.

 • Grænsesætning

  Har du svært ved at sige fra eller til? Det er mere almindeligt end du tror, da de fleste mennesker aldrig har tænkt over, hvor deres grænser er. Få hjælp til at mærke dig selv.

 • Afhængighed

  Er du for meget online på diverse pornosites, går du til prostituerede, går du på en ny date hverdag. Afhængighed i sexlivet kan tage mange former, men der er altid en vej ud igen.

Og meget mere, som fx åbne forhold, kulturelle forskelle, fetichisme, swingerklubber, BDSM m.m. Kontakt mig for at høre mere om, hvad jeg kan hjælpe med.

 • Det åbne forhold/Polyamori:

  Hvis I går og overvejer at lukke op for leg med andre i jeres forhold er de første skridt meget vigtige. Overvej meget nøje hvordan I vil gøre det, og om I går i den samme retning. For nogle er dette en fantastisk mulighed for udvikling og livsbekræftelse, for andre bliver det for svært. Det kan kun I finde ud af sammen.

 • Kulturelle forskelle

  Hvis du og din partner er fra hvert jeres land eller bare fra to meget typer livsstil, så kan der være mange ting, som man aldrig har skullet kommunikere om før. Få hjælp inden det eksploderer.

 • Fetish

  Inspiration og input. Hvad kan man overhovedet?

 • Sexlegetøj og lege

  Inspiration og input. Hvad kan man overhovedet?

 • Swingerklubber

  Der bliver skrevet meget om swingerklubber i disse år. Hvis man er nysgerrig, hvordan starter man op, hvad kan man forvente, og hvor går man hen?

 • BDSM eller 50 Shades nysgerrig

  Der er mange, der fantaserer om håndjern, smæk og den hårde tone, men der er meget langt fra fantasi til virkelighed. Det er en verden af nuancer, hvor kun fantasien og hver enkelt sætter rammerne. Derfor er det rigtigt vigtigt at kende sine grænser, og forstå hvor man er på vej hen.

 • Rollespil

  Der er intet, der bringer fornyelse ind i et parforhold, som når man prøver at slippe de roller, man normalt lever i. Gå i byen og mød hinanden for første gang igen. Lad som om, I ikke kender hinanden og start forfra for en aften. Det er svært, men det kan være en spændende rejse. Og der er naturligvis også mange andre muligheder.

Ring og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan løse dit problem​

Tag kontakt og lad mig hjælpe dig - underoverskrift

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.