Bastian Larsen

Bastian Larsen

Der kan være mange grunde til at tale med en coach/parterapeut/sexolog. Man kan måske have lyst til et parforholds eftersyn, til at udvikle erotikken i sit kærlighedsliv, eller man sidder fast i et negativt mønster. Det kan være, at du oplever stress, frustration eller ikke kan finde balancen mellem dit arbejdsliv og dit privatliv.

Det kan være små forandringer eller store drømme, det sværeste er altid at tage det første skridt.

Det kan jeg hjælpe dig med at tage.

Jeg har en baggrund fra kommunikations og mediebranchen og har arbejdet som journalist og fotograf, siden jeg var 21. Jeg har altid haft en rød tråd som journalist omkring parforhold, sex og samliv i størstedelen af min karriere, og bor på Islands Brygge midt i København med min familie.

 

Jeg uddannede mig som sexolog, parterapeut og coach fra sexologiskolen.dk på Islands Brygge i 2015, hvor jeg også har klinik. Så jeg bruger i dag mine kommunikationsevner til at hjælpe både enkelte klienter, par, holder foredrag og workshops og er tilknyttet skolen som underviser. Jeg underviser også på Joan Ørtings uddannelser. 

Jeg underviser også personalegrupper i virksomheder i alt fra digital og fysisk kropssprog, håndtering af seksualpolitik, work/life balance, stresshåndtering og meget mere.

Jeg arbejder med personalegrupper, der arbejder med borgere med diagnoser og/eller handicap i at håndtere seksuelle udfordringer, ligesom jeg også har individuelle klienter fra de grupper.

Jeg underviser og superviser også sexologer, parterapeuter, psykologer og alt fra skoleelever, skolelærere, pædagogisk personale, præster, jordmødre, læger, forældre og meget mere.

 

Ring og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan løse dit problem​

Tag kontakt og lad mig hjælpe dig - underoverskrift

De fleste bliver opdraget til at tænke i rigtigt og forkert, når det handler om kærlighed og seksualitet, fordi det gør os mennesker trygge. Jeg oplever, det er sundere at finde ud af hvad dit eget behov er og tage udgangspunkt i det, når du skal navigere i dit kærlighedsliv. Det kan jeg hjælpe dig med.