Bastian Larsen

Mine fokusområder/titel her

Diagnose & sexualitet

Om du er et menneske, der har været igennem en større operation, ulykke, andet traume eller har en diagnose eller handicap med fra fødslen, så er der en ting vi alle har til fælles. Vi har brug for et intimliv og nærhed med andre mennesker.

Coaching & karriere

Vi lever i en kultur, hvor vores identitet primært er orienteret mod vores arbejde, på trods af at alle undersøgelser viser, at det faktisk er vores social og kærlighedsliv, der giver os mest positiv livskvalitet.

Parterapi

Alle oplever i perioder at have problemer i parforholdet. Det er lige meget hvor forelsket man er, eller hvor godt man tænker, at man passer sammen. Når forelskelsen aftager, og det bliver hverdag, opdager vi hinandens forskelligheder som mennesker.

Sexologi

Sex er ofte det moderne parforholds kompas, fordi det er det sted, hvor vi dels bekræfter vores tilhørsforhold til hinanden uden ord, og hvor vi først mærker, når der er noget, der mangler.

Undervisning & Foredrag

Spændende beretninger fra den virkelige verden.

Med en lang og grundig erfaring fra stort set alle områder indenfor kærlighedslivet lige fra netdating og kærlighedssproget til swingerverdenen og det åbne forhold, har jeg en masse spændende historier at fortælle og bruger min kommunikationsbaggrund til at gøre det både oplysende og underholdende.

Jeg holder foredrag om emner som Seksuelle minoriteter og subkulturer, kønsidentitet, den terapeutiske proces og det terapeutiske rum, seksuel historik og kønsrollehistorie, jalousi & utroskab, maskulin og feminin seksualitet, singleliv og online dating, nonverbal kommunikation og kropssprog. det åbne forhold og Polyamori samt ærlighedscoaching.

Ring og få en uforpligtende snak om hvordan vi kan løse dit problem

Tag kontakt og lad mig hjælpe dig

Sig det højt.

Jeg oplever at hovedgrunden til, at der er så mange mennesker i vores samfund, der har ondt i deres kærlighedsliv, er at det er noget, vi ikke snakker om. Så tag første skridt og sæt ord på, hvad du har brug for. Nogle gange kan det være svært at finde ud af, men det kan jeg hjælpe dig med.